Hjælp til dit projekt

Har du brug for råd og vejledning til et lokalt projekt du går og bakser med?
Video Url

Så kan lokaludvalgene sekretariater måske hjælpe dig. Vi ved ikke alt om alt, men vi ved meget om meget. Og hvis vi ikke selv ved det, er der en pæn sandsynlighed for, at vi i hvert fald ved hvor du skal gå hen for at blive endnu klogere.

Vi kan selvfølgelig særligt hjælpe dig til at blive klogere på de krav og kriterier der er, for lokaludvalgenes egne puljemidler, og det rådgiver vi med glæde om.

Men hvis dit projekt ikke lige passer ind i vores puljer, kan vi måske hjælpe dig på vej til, hvor du ellers kan søge støtte eller få egentlig projektrådgivning. Københavns Kommune har rigtig mange puljer til forskellige typer af projekter og aktiviteter, bl.a. støtte til frivilligt socialt arbejde, ældreklubber, billed- og scenekunst og meget mere. Tit vil vi også have kendskab til andre puljer eller netværk. Det kan vi (ofte) gøre dig klogere på. I sekretariaterne har vi også viden om lokale miljøaktiviteter. 

Skab din by

Du kan også orientere dig i nogle af de mange muligheder for at skabe dit eget projekt, søge projektstøtte eller få indflydelse på kommunen på hjemmesiden Skab din by.

Københavns Kommunes muligheder for projektstøtte

Københavns Kommune har en række forskellige puljer/tilskud til projekter og aktiviteter – både til koncerter, scenekunst, billedkunst, andre arrangementer og meget mere.

Tilskudsmulighederne for folkeoplysende foreninger

Hvis du er en del af en forening, der er godkendt som folkeoplysende forening, har Københavns Kommune forskellige tilskudsmuligheder.

Projektstøtte til ungdomskultur

Som ung projektmager i Københavns Kommune har du mulighed for at få rådgivning og støtte til dit projekt.